Vestavná trouba De Dietrich DOR7586X přináší do vaší kuchyně revoluční flexibilitu. Díky svým unikátním funkcím a modernímu designu posouvá hranice kulinářského umění a stává se nepostradatelným společníkem každého nadšeného kuchaře.
Se 12 pečícími funkcemi včetně horkovzdušného a kombinovaného pečení s párou nebo vaření v páře, poskytuje trouba De Dietrich DOR7586X téměř nekonečnou škálu možností pro přípravu vašich oblíbených pokrmů. Nízkoteplotní pečení pro delikátní úpravu masa, nebo režimy jako udržování v teple nebo pečení chleba vám pomohou rozšířit vaše kulinářské obzory.
Díky automatickému zásobníku na vodu nabízí trouba unikátní kombinované funkce pečení s párou a 100% vaření v páře, ideální pro zachování nutriční hodnoty a chuti vašich pokrmů. S kulinářským průvodcem až pro 97 druhů pokrmů z toho 37 pro kombinované pečení s párou a 25 pro 100% vaření v páře, vás trouba DOR7586X překvapí svou úžasnou flexibilitou.
Uživatelsky přívětivé ovládání trouby je zajištěno díky 5“ barevnému TFT displeji Epicurien s jasnými symboly, který umožňuje snadnou orientaci v menu a rychlý výběr správného pečícího programu. Elegantní Pletinum design v harmonické kombinaci nerezu, černého skla a decentních měděných prvků, dodá vaší kuchyni neotřelý a moderní charakter.
Trouba je vybavena automatickým pyrolytickým čištěním se třemi úrovněmi výkonu, které troubu vždy dokonale vyčistí. Funkce SOFT CLOSE / DROP DOWN pro pomalé dovírání a otevírání a systém chladných dvířek COLD DOOR se 4mi vrstvami skla zvyšují komfort a bezpečnost používání.
Vestavná trouba De Dietrich DOR7586X je opravdovým pokladem pro každého, kdo hledá kombinaci inovativních funkcí, elegantního designu a snadného používání. Její všestrannost a vysoká efektivita vás inspirují k dosažení nových kulinářských výšin.
Zakoupením trouby De Dietrich DOR7586 nebo DKR7580, získáváte nyní jako dárek knihu "Průvodce pečením - kuchařka pro automatické programy".
V knize najdete spoustu vynikajících a osvědených receptů. Přehledně Vás provede jejich přípravou od výběru správných surovin až po volbu vhodných příloh a doporučené způsoby servírování. Ať už budete své oblíbené recepty připravovat tradičním, horkovzdušným nebo nízkoteplotním pečením, kombinovaným způsobem přípravy s párou nebo vařením pouze v páře, pomůže Vám dosáhnout špičkových výsledků. Dozvíte se také spoustu rad, tipů a triků, které povznesou Vaše kulinářské dovednosti na zcela novou úroveň.
Pevná vazba, lesk. Počet stran: 54. Datum vydání: červen 2022.
Profesionální kuchaři na konvektomatech oceňují zejména možnost pohodlně kontrolovat teplotu a vlhkost tepelné úpravy a také možnost připravovat ve stejnou dobu naprosto rozdílná jídla bez toho, aby se navzájem ovlivňovala. Horká pára totiž nepřenáší chutě ani vůně, takže příprava hned několika pokrmů zároveň není pro konvektomat žádným problémem. Konvektomaty navíc dokáží připravovat jídla zcela bez tuku. To vše přináší značnou úsporu času, energie i kalorií. Pokud k tomu přidáme i fakt, že konvektomaty v sobě slučují hned několik spotřebičů a šetří tím pádem i místo v kuchyni, jsou důvody jejich obliby zcela zřejmé.
Donedávna byly benefity přípravy pokrmů v konvektomatech výsadou výhradně profesionálních kuchyní. Jedná se totiž o relativně drahá a technologicky složitá zařízení. Jejich výroba klade vysoké nároky na projektovou a konstrukční preciznost a také na kvalitu dílenského zpracování a použitých materiálů. Díky novým troubám De Dietrich DOR7586 si nyní ale můžete výhody přípravy v konvektomatu dopřát i doma v kuchyni. Přinášejí jedinečnou kombinaci horkovzdušné a parní trouby s vysokým rozsahem teplot, doplněnou o technologii pyrolytického čištění.
V případě těchto trub je pyrolytické čištění obzvlášť důležité, protože jen perfektně čistá trouba je 100% připravena na vaření v páře. U špinavé trouby během úpravy v páře dochází k uvolňování připečených tuků a cukrů, což nejen negativně ovlivňuje chuť připravovaných pokrmů, ale jé dokonce i zdraví škodlivé, protože tyto látky jsou karcinogenní.
Dalším benefitem čisté trouby i na těch nejnedostupnějších místech (jako je třeba ventilátor), je dokonale rovnoměrné pečení. Trouby řady DOR udávají trendy moderní kuchyně, v níž je kladen důraz na rychlou, nenáročnou přípravu a současně i na chutné a zdravé výsledky. Požadavky, které musí splňovat, jsou přitom značné.
Stejně jako konvektomaty musejí trouby DOR7586 v jednom těle úspěšně kombinovat prvky a vlastnosti hned několika spotřebičů současně a splňovat na první pohled protichůdné úkoly a požadavky.
Trouby DOR7586 jsou promyšlené do posledního detailu a nabízejí skutečnou radost z pečení pro úplné začátečníky, mírně pokročilé i ostřílené profesionály. Kromě expertních programů s množstvím detailních nastavení, vhodných pro zkušenější kuchaře, jsou vybaveny také kulinářským průvodcem, který naopak ocení začínající nadšenci do vaření. Trouba Vám v několika snadných krocích pomůže připravit skvělý šťavnatý rostbíf, upéct vynikající křupavý domácí chleba, upravit v páře křehoučkou zeleninu nebo uzrát chutný domácí jogurt.
Dopřejte si takřka neomezené možnosti při přípravě svých oblíbených pokrmů, které vám dokáží nabídnout pouze profesionální zařízení typu konvektomat. Pojďte i Vy v kuchyni zazářit jako skutečná michelinská hvězda s troubou De Dietrich DOR7586.