Prodejny

Porovnání 22
Přihlásit Košík
0
Menu
Vyberte si kategorii
Brand Store
Magazín 3 kroky - jak spárovat teplotní sondu Perfect Sensor

3 kroky - jak spárovat teplotní sondu Perfect Sensor

Bezdrátová teplotní sonda Perfect Sensor, dodávaná s varnými deskami De Dietrich řady XT, umožňuje přípravu i těch nejnáročnějších receptů s jistotou a precizností mistrů kuchařského řemesla. Pro přehlednost jsme pro Vás připravili jednoduchý návod, jak postupovat při jejím prvním spárování s varnou deskou.

Nedílnou součástí varných desek De Dietrich DPI7884XT, DPI7688XT a DPI7684XT je na pohled nenápadná teplotní sonda Perfect Sensor. Ta během vaření nepřetržitě a s maximální přesností monitoruje teplotu přímo uvnitř připravovaného pokrmu. Informace předává varné desce a ta podle nich upravuje výkon příslušné varné zóny. Přesná teplota pokrmu se také zobrazuje na digitálním displeji varné desky.

Díky svým jedinečným vlastnostem umožňuje teplotní sonda Perfect Sensor přípravu pokrmů při přesně řízených teplotách a je proto ideální pro vaření stylem Sous-Vide, rozpouštění čokolády, přípravu cukrářských krémů, jednoduché fritování a další recepty, kde je dodržení zcela přesné teploty základním předpokladem úspěchu.

Po prvotním spárování bude sonda komunikovat s varnou deskou prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth a před každým použitím se pouze aktivuje stisknutím tlačítka na panelu desky.

Nyní si ve třech snadných krocích ukážeme, jak provést prvotní spárování bezdrátové teplotní sondy Perfect Sensor s varnými deskami De Dietrich DPI7884XT, DPI7688XT a DPI7684XT

  1. Stiskněte po dobu delší než 3 sekundy drobné tlačítko na zadní straně teplotní sondy Perfect Sensor, dokud LED dioda na čelní straně 1x neproblikne bíle a ihned poté tlačítko uvolněte. LED dioda začne blikat zeleně. Dává tím najevo, že je připravena ke spárování s varnou deskou.
  2. Na vypnuté varné desce stiskněte po dobu delší než 3 sekundy tlačítko se symbolem teploměru, dokud se na displeji desky nezobrazí nápis "Connect".
  3. Poté tlačítko uvolněte a ihned ještě jednou krátce stiskněte. Deska 2x zapípá, nápis "Connect" začne blikat a deska zahájí párování se sondou Perfect Sensor.

Proces párování trvá zhruba 15 sekund, poté nápis "Connect" na varné desce zhasne a LED dioda na sondě začne blikat modře. Od této chvíle je teplotní sonda Perfect Sensor spárována s vaši varnou deskou De Dietrich a Vy se můžete s chutí pustit do přípravy svých oblíbených receptů.

Zajímá Vás více užitečných rad a tipů? Přihlaste se k odběru našeho YouTube kanálu, nebo nás kontaktujte na info@elmax.cz .

Co by vám nemělo uniknout: Trouba De Dietrich DOR7586 – poznejte kouzlo vaření jako v konvektomatu

Zobrazit další
Otevřeli jsme pro Vás první showroom na Slovensku
Od 12. července můžete navštívit náš nový showroom prémiových vestavných spotřebičů ve Viničném nedaleko Bratislavy. Přijďte si prohlédnout a vyzkoušet to nejlepší z nabídky značek De Dietrich, Hitachi, Ciarko Design nebo Schock.
Multifunkční ohřevná zásuvka pro perfektní přípravu jídla i nápojů
Ohřevná zásuvka na nádobí patří k méně známým kuchyňským spotřebičům. Šéfkuchaři ale dobře ví, že předehřáté nádobí povznáší chutě a vůně jídel i nápojů na zcela novou úroveň. To ale není zdaleka jediný účel, možnosti využití ohřevné zásuvky v kuchyni jsou mnohem širší. Zajímá Vás, jaké to jsou?
Perfektně čistý kávovar během pár minut? S našimi tipy žádný problém.
Abyste si mohli naplno vychutnávat jedinečné chvíle pohody s vynikajícími kávovými nápoji připravenými plně automatickým kávovarem De Dietrich DKD7400, je třeba dbát na jeho pravidelnou údržbu. Nemusíte se bát, není to nic složitého. S našimi radami budete mít vše hotovo za chvilku.
Trouba De Dietrich DOR7586 – poznejte kouzlo vaření jako v konvektomatu
S výrazem konvektomat jste se už jistě setkali. Víte ale přesně, co znamená? Konvektomaty jsou univerzální spotřebiče určené k nasazení zejména v restauracích, gastronomických zařízeních, profesionálních a závodních kuchyních a dalších komerčních provozech. Jedná se o kuchaři velmi oblíbená všestranná zařízení, která umožňují tepelnou přípravu pokrmů pomocí jak horkého vzduchu, tak horké páry, případně jejich kombinací v libovolném poměru, a to vše v širokém rozpětí teplot od 30 až do 300 °C.