Trouba De Dietrich DOR7586, poznejte kouzlo vaření jako v konvektomatu
Výhody konvektomatů
Profesionální kuchaři na konvektomatech oceňují zejména možnost pohodlně kontrolovat teplotu a vlhkost tepelné úpravy a také možnost připravovat ve stejnou dobu naprosto rozdílná jídla bez toho, aby se navzájem ovlivňovala. Horká pára totiž nepřenáší chutě ani vůně, takže příprava hned několika pokrmů zároveň není pro konvektomat žádným problémem. Konvektomaty navíc dokáží připravovat jídla zcela bez tuku. To vše přináší značnou úsporu času, energie i kalorií. Pokud k tomu přidáme i fakt, že konvektomaty v sobě slučují hned několik spotřebičů a šetří tím pádem i místo v kuchyni, jsou důvody jejich obliby zcela zřejmé.
Novinka od De Dietrich
Donedávna byly benefity přípravy pokrmů v konvektomatech výsadou výhradně profesionálních kuchyní. Jedná se totiž o relativně drahá a technologicky složitá zařízení. Jejich výroba klade vysoké nároky na projektovou a konstrukční preciznost a také na kvalitu dílenského zpracování a použitých materiálů. Díky novým troubám De Dietrich DOR7586 si nyní ale můžete výhody přípravy v konvektomatu dopřát i doma v kuchyni. Přinášejí jedinečnou kombinaci horkovzdušné a parní trouby s vysokým rozsahem teplot, doplněnou o technologii pyrolytického čištění.
V případě těchto trub je pyrolytické čištění obzvlášť důležité, protože jen perfektně čistá trouba je 100% připravena na vaření v páře. U špinavé trouby během úpravy v páře dochází k uvolňování připečených tuků a cukrů, což nejen negativně ovlivňuje chuť připravovaných pokrmů, ale jé dokonce i zdraví škodlivé, protože tyto látky jsou karcinogenní.
Dalším benefitem čisté trouby i na těch nejnedostupnějších místech (jako je třeba ventilátor), je dokonale rovnoměrné pečení. Trouby řady DOR udávají trendy moderní kuchyně, v níž je kladen důraz na rychlou, nenáročnou přípravu a současně i na chutné a zdravé výsledky. Požadavky, které musí splňovat, jsou přitom značné.
Jedinečnost trub De Dietrich
Stejně jako konvektomaty musejí trouby DOR7586 v jednom těle úspěšně kombinovat prvky a vlastnosti hned několika spotřebičů současně a splňovat na první pohled protichůdné úkoly a požadavky.
- Mají tedy perfektní tepelnou izolaci pláště s ohledem na vysoké teploty, kterých dosahují jednak během samotného pečení při teplotách téměř 300 °C a také během pyrolytického čištění, které rozpálí vnitřek trouby až na neuvěřitelných 500 °C. Špičkovou tepelnou izolaci mají na starosti patentovaná vrstva Perfect Insulation a 4 skla dveří, které činí z trouby DOR7586 spotřebič bezpečný za všech okolností.
- Trouby De Dietrich DOR7586 disponují zcela přesnou regulací teploty, která je nutná zejména během přípravy nízkoteplotních receptů. Ty jsou pověstné svou extrémní náročností, pokud se jedná o přesnou teplotu uvnitř trouby.
- Zároveň také nabízejí perfektní těsnost vnitřní kavity, dokonalou antikorozní ochranu a promyšlený systém pro odvádění kondenzované vodní páry, které jsou naopak nezbytné pro vaření ve 100% páře.
Pro začátečníky i profesionály
Trouby DOR7586 jsou promyšlené do posledního detailu a nabízejí skutečnou radost z pečení pro úplné začátečníky, mírně pokročilé i ostřílené profesionály. Kromě expertních programů s množstvím detailních nastavení, vhodných pro zkušenější kuchaře, jsou vybaveny také kulinářským průvodcem, který naopak ocení začínající nadšenci do vaření. Trouba Vám v několika snadných krocích pomůže připravit skvělý šťavnatý rostbíf, upéct vynikající křupavý domácí chleba, upravit v páře křehoučkou zeleninu nebo uzrát chutný domácí jogurt.
Dopřejte si takřka neomezené možnosti při přípravě svých oblíbených pokrmů, které vám dokáží nabídnout pouze profesionální zařízení typu konvektomat. Pojďte i Vy v kuchyni zazářit jako skutečná michelinská hvězda s troubou De Dietrich DOR7586.