Multifunkční pyrolytická trouba; Barevné provedení Platinum v kombinaci nerezu, černého skla a mědi; Intuitivní a přehledné ovládání díky velkému 6“ grafickému TFT displeji Connaisseur s barevnými snímky a obrázky pokrmů; 12 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+, horkovzdušného pečení, udržování v teple nebo pečení chleba; Režim Chef s vlhkostním čidlem Perfect Sensor: plně automatické pečení až pro 15 druhů pokrmů; Režim nízkoteplotního pečení až pro 10 druhů pokrmů; Kulinářský průvodce až pro 35 různých druhů pokrmů; Funkce Sušení a Sabat; Variabilní gril se 4 stupni výkonu; Automatické pyrolytické čištění PyroAuto / 3 úrovně pyrolytického čištění včetně PyroExpress 59 min.; Funkce pomalého dovírání dveří trouby SOFT CLOSE; Vždy chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 snadno demontovatelnými skly; Objem trouby 73 l; En. třída A+; Příslušenství: šestiúrovňové vodící rošty, teleskopický výsuv plechu, 2 bezpečnostní rošty, hluboký plech; Rozměry pro vestavbu (VxŠxH): 585 x 560 x 550 mm
Trouby De Dietrich Vám přinášejí exkluzivní technologii pro zcela autonomní přípravu pokrmů. Pečení nebylo nikdy jednodušší.
Funkce "Chef" umožňuje maximálně snadnou přípravu Vašich nejoblíbenějších pokrmů v plně automatickém režimu. Postačí pouze 3 kroky:
1. v menu funkce Chef zvolit příslušný pokrm
2. vložit pokrm do úrovně trouby, kterou Vám sama na displeji doporučí
3. spustit pečení
Technologie „Chef“, patentovaná společností De Dietrich, se pomocí sofistikovaných algoritmů postará o vše ostatní. Sama si nastaví vhodný typ pečení, ideální teplotu pečení a správný čas přípravy. Díky dokonale přesnému teplotnímu a vlhkostnímu čidlu Perfect Sensor si trouba neustále hlídá celý proces pečení a poskytuje zpětnou vazbu elektronickému regulátoru, který průběžně upravuje všechny parametry pečení pro naprosto bezchybný výsledek.
Podívejte se, jak snadné je pečení s funkcí Chef:
Trouba umí hlídat počet pečících cyklů včetně intenzity pečení a sama navrhne délku pyrolytického cyklu v závislosti na předpokládaném stupni znečištění kavity trouby.
Po výběru předem naprogramovaného receptu a zadání hmotnosti potraviny pečicí trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a čas potřebný k pečení s přesností na minuty. Pokud jde o pomoc s vašimi kulinářskými výtvory, máte k dispozici opravdového odborníka.
Rozhraní disponuje jednoduchou a intuitivní 6″ barevnou obrazovkou s vysokým rozlišením, která vám umožní jednoduché nastavení programů trouby. Najdete zde Zelináře, Řezníka, Cukráře a mnoho dalších skvělých funkcí. Každá možnost je doprovázena jedinečným a realistickým zobrazením. Při hledání předprogramovaných pokrmů a receptů v menu "Chef", "Kulinářský průvodce", "Nízká teplota", se zobrazují věrné fotografie pokrmů.
Pyro Express je nová forma pyrolytického čištění. Tato funkce dokáže efektivně zužitkovat zbytkové teplo předchozího pečicího cyklu a díky tomu ušetříte až 50% elektrické energie. Pyrolytické čištění vaší trouby bude v expresním režimu trvat pouhých 59 minut.
Spotřebič označený tímto symbolem disponuje nejmodernějším systémem samočištění trouby, tzv. pyrolytickým programem. Při pyrolýze je teplota uvnitř trouby postupně zvýšena až na 500 °C, kdy při takto vysoké teplotě dojde k odstranění veškeré mastnoty, cukrů a dalších nečistot. Pyrolytické čištění předchází zanášení trouby nečistotami a tím zvyšování spotřeby energie při pečení, nebo nerovnoměrnému pečení.
Jedinečná technologie elektronického čidla Perfect Sensor je pevně spjata s režimem automatického pečení Chef v troubách De Dietrich. Tento vysoce citlivý elektronický senzor průběžně analyzuje teplotu a úroveň vlhkosti uvnitř trouby a upravuje dobu pečení tak, aby bylo dosaženo opravdu perfektních výsledků.
De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně aromatických bylin, ovoce a zeleniny, při dokonale řízené teplotě mezi 60 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. Šetrné sušení dokáže uchovat esenciální prvky, jako jsou vitamíny a minerály, potraviny tak neztrácí své nutriční hodnoty.
Nabídkou tří nových trub s funkcí Sabat De Dietrich vstupuje do nové oblasti kulinářských výzev. Tento programovatelný režim umožňuje provoz trouby zcela nezávisle po dobu 25 hodin nebo v případě potřeby až 75 hodin. Trouba si sama hlídá konstantní teplotu 90 °C. Pokrm se vaří nebo udržuje v teple, aniž byste museli troubu jakkoli nastavovat. Světlo zůstává stále rozsvícené, i když jsou dvířka zavřená.
Pyrolytické trouby disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely s ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná.
Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.
Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků.
Obsluha programu je skutečně snadná. Stačí si pouze zvolit správný pokrm a jeho hmotnost. Trouba si se vším poradí na jedničku a automaticky připraví jídlo přesně dle Vašich představ. Ať už se jedná o růžové nebo dobře propečené jehněčí, pečený telecí či hovězí steak v úpravě rare, medium nebo well-done, pečené vepřové maso, kuřecí maso, malé nebo celé větší ryby.
Trouby De Dietrich jsou vybaveny speciálním roštem, který zajistí dokonalou cirkulaci teplého vzduchu a maso tedy není nutné otáčet. Doba pečení je dlouhá, ale velmi mírná a má hned několik fází v závislosti na typu masa. U některých programů se na konci pečení spustí automaticky program udržování teploty pokrmu, díky čemuž zůstane maso lahodné a křehké.
Budete opravdu překvapeni, jak perfektně propečený a dokonale šťavnatý výsledek Vám trouby De Dietrich předloží.
A jeden malý tip na závěr: nízkoteplotní pečení Vám skvěle poslouží také při přípravě zdravých domácích jogurtů.
S multifunkční troubou od De Dietrich je pečení chleba velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Vizuální programátor disponuje jednoduchou, intuitivní barevnou obrazovkou, stačí zvolit program na pečení chleba, zatočit ovládačem, potvrdit zmáčknutím a už pečete – Le Twist – Le Click – Le Cook!
Speciální mechanismus dvířek zajišťuje jejich pomalé zavření. Troubu tak snadno zavřete i bez uchopení madla rukou a téměř nehlučně.
Některé zdánlivě jednoduché recepty, jako jsou pusinky, vyžadují ve skutečnosti hodně zručnosti, aby byly dokonalé. Pro jejich perfektní přípravu je potřeba správné nastavení teploty a času přípravy. Jedinečné nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa vám pokaždé umožní snadno dosáhnout požadovaný výsledek.
Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.
Z nového uživatelského rozhraní dostanete maximum. Zdokonalená elektronika umožňuje stejně snadné ovládání, jako je tomu u klasických pečících trub De Dietrich. Instrukce na displeji jsou přesné a snadno čitelné. Všechny dostupné funkce jsou přehledně zobrazeny na bílém elektronickém panelu displeje. Kromě programu pro šetrné odmrazování je k dispozici šest programů, které nabízí mnoho možností pro rychlou a chutnou přípravu pokrmů.