prosím čekejte …";AzulDataLocales["prosystem.eshop.cart.overlay.confirm"]="Odesílám objednávku,
prosím čekejte ..."
Multifunkční pyrolytická trouba (nástupce modelu DOP7785A), Provedení antracit/černé sklo, Intuitivní dotykové ovládání s displejem DX3 - plně barevné animované TFT, Vnitřní objem trouby 73 l, Energetická třída A+, DROP DOWN a SOFT CLOSE - dvířka se šetrným automatickým otevíráním a dovíráním, COOL DOOR - chladná dvířka se 4 skly a odnímatelným vnitřním sklem, režim plně automatické přípravy jídel CHEF - trouba sama nastaví teplotu, čas a režim pečení, 12 způsobů pečení včetně horkovzdušného pečení, kombinovaného pečení, udržování v teple, Nízkoteplotní pečení pro 10 druhů pokrmů, kulinářský průvodce 50 programů, sušení, Pâtisserie-cukrářské programy, Variabilní gril se 4 stupni výkonu, Pyrolytické čištění - 3 úrovně + PyroExpress 59 min., Šestiúrovňové vodící žebřinky, Teleskopický výsuv, 2 rošty s bezpečnostní zarážkou, Hluboký plech, Rozměry pro vestavbu (VxŠxH): 585 x 560 x 550 mm
Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.
Makronky, kanely, čokoládové fondány ... Pokud považujete francouzské cukrářské výrobky za součást kulinářského umění, už se nemusíte cítit méněcenně. S multifunkčními troubami od De Dietrich se můžete stát francouzským cukrářem kdykoli. Spolehnout se můžete na speciální menu, exkluzivní pro De Dietrich, které vám hravě pomůže vyrobit tyto chutné cukrářské klasiky. Vyberte si ze 14 dostupných receptů pro automatické pečení a nechte se zahrnout komplimenty.
Nové trouby De Dietrich patří mezi technologickou avantgardu. Jsou opatřeny všemi nástroji nezbytnými pro vytváření mistrovských kulinářských děl. Tento jemný, rovnoměrný a konzistentní způsob pečení při teplotách nižších než 100 °C často používají špičkoví kuchaři a je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Obsluha programu je velmi snadná. Je třeba pouze zvolit si pokrm: růžové nebo dobře upečené jehněčí, pečený telecí, nebo hovězí steak v oblíbené úpravě, rare, medium či well-done, pečené vepřové maso, kuřecí maso, malé i velké celé ryby, jogurt atd. Trouba automaticky připraví jídlo dle vašeho požadavku.
Některé trouby mají k dispozici speciální rošt, který maso udrží nad podložkou za účelem zajištění dokonalé cirkulace teplého vzduchu, maso tedy není nutné otáčet.
Doba pečení je dlouhá, ale velmi mírná. Na konci pečení se u některých programů spustí automaticky program udržování teploty pokrmu, což umožní, aby maso zůstalo křehké.
Nízkoteplotní pečení zajistí, aby se maso upeklo stejnoměrně a přitom zůstalo šťavnaté. Tento program můžete použít také pro přípravu tradičních jogurtů.
Fáze 1:
V závislosti na výběru receptu, cca 20 min. V této fázi se spouští silný gril s ventilací a je nastavena teplota 270°C. Teplota uvnitř trouby však závisí na nastaveném programu pro daný druh pokrmu.
Fáze 2:
V druhé fázi se topná tělesa vypínají a teplota postupně klesá.
Fáze 3:
Trouba udržuje stálou teplotu podle zvoleného receptu (mezi 70 až 100°C).
Po výběru předem naprogramovaného receptu a zadání hmotnosti potraviny pečicí trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a čas potřebný k pečení s přesností na minuty. Pokud jde o pomoc s vašimi kulinářskými výtvory, máte k dispozici opravdového odborníka.
Příprava některých pokrmů zabere spoustu práce. Nastavením 1 ze 4 stupňů výkonu grilu vám zaručí dokonalý výsledek.
De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně aromatických bylin, ovoce a zeleniny, při dokonale řízené teplotě mezi 60 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. Šetrné sušení dokáže uchovat esenciální prvky, jako jsou vitamíny a minerály, potraviny tak neztrácí své nutriční hodnoty.
Nabídkou tří nových trub s funkcí Sabat De Dietrich vstupuje do nové oblasti kulinářských výzev. Tento programovatelný režim umožňuje provoz trouby zcela nezávisle po dobu 25 hodin nebo v případě potřeby až 75 hodin. Trouba si sama hlídá konstantní teplotu 90 °C. Pokrm se vaří nebo udržuje v teple, aniž byste museli troubu jakkoli nastavovat. Světlo zůstává stále rozsvícené, i když jsou dvířka zavřená.
Rozhraní disponuje jednoduchou a intuitivní 6″ barevnou obrazovkou s vysokým rozlišením, která vám umožní jednoduché nastavení programů trouby. Najdete zde Zelináře, Řezníka, Cukráře a mnoho dalších skvělých funkcí. Každá možnost je doprovázena jedinečným a realistickým zobrazením. Při hledání předprogramovaných pokrmů a receptů v menu "Chef", "Kulinářský průvodce", "Nízká teplota", se zobrazují věrné fotografie pokrmů.
Trouba umí hlídat počet pečících cyklů včetně intenzity pečení a sama navrhne délku pyrolytického cyklu v závislosti na předpokládaném stupni znečištění kavity trouby.
Funkce "Chef" umožňuje přípravu vašeho nejoblíbenějšího pokrmu v plně automatickém režimu.
Postačí pouze vybrat z menu funkce příslušný pokrm, vložit jej do trouby na správnou pozici, nastavit hmotnost a spustit pečení. Exkluzivní technologie De Dietrich zajistí automatický režim pečení, ideální teplotu a správný čas přípravy. Teplotní a vlhkostní čidlo hlídá proces pečení a poskytuje zpětnou vazbu elektronickému regulátoru, čímž je zajištěna dokonalá příprava jídla.
S multifunkční troubou od De Dietrich je pečení chleba velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Vizuální programátor disponuje jednoduchou, intuitivní barevnou obrazovkou, stačí zvolit program na pečení chleba, zatočit ovládačem, potvrdit zmáčknutím a už pečete – Le Twist – Le Click – Le Cook!
Nový design ovládání spotřebičů umožňuje snadnou volbu funkcí pouhým dotykem na citlivý dotykový spínač. Výběr se provádí jednoduše, otočením velkého a snadno ovladatelného knoflíku.
Pyro Express je nová forma pyrolytického čištění. Tato funkce dokáže efektivně zužitkovat zbytkové teplo předchozího pečicího cyklu a díky tomu ušetříte až 50% elektrické energie. Pyrolytické čištění vaší trouby bude v expresním režimu trvat pouhých 59 minut.
Pyrolytické trouby disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely s ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná.
Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.
Spotřebič označený tímto symbolem disponuje nejmodernějším systémem samočištění trouby, tzv. pyrolytickým programem. Při pyrolýze je teplota uvnitř trouby postupně zvýšena až na 500 °C, kdy při takto vysoké teplotě dojde k odstranění veškeré mastnoty, cukrů a dalších nečistot. Pyrolytické čištění předchází zanášení trouby nečistotami a tím zvyšování spotřeby energie při pečení, nebo nerovnoměrnému pečení.
Speciální mechanismus dvířek zajišťuje jejich pomalé zavření. Troubu tak snadno zavřete i bez uchopení madla rukou a téměř nehlučně.