">
Servírovací zařízení umožňují podávat různé typy vín a současně chránit víno v lahvi před oxidací při jeho servírovací teplotě. Při ochraně vína se využívá dusíková atmosféra anebo vakuování lahví. V obou případech je zabráněno hladině vína v láhvi ve styku s kyslíkem. Tím je efektivně prodloužena ochrana vína a zabráněno jeho oxidaci po dobu několika dnů až týdnů. Víno může být takto udržováno při servírovacích teplotách, aniž by jeho kvalita jakkoli utrpěla.
● Servírovací stolní vinotéka v nerez provedení se skleněnými dvířky
● Kapacita 6 lahví, nastavitelná teplota od 4 do 18 °C
● Uchovávání a temperování uzavřených, nebo otevřených lahví
● Chladící systém zabezpečený proti vniknutí vlhkosti
● Integrovaný kondenzátor oddělený od pracovního prostoru
● Elektronický termostat, vnitřní osvětlení
● Digitální displej pro zobrazení vnitřní teploty
● Klimatická třída ST (16-38 °C), chladivo R134A
● Spotřeba elektrické energie 1 kWh/24h, hmotnost 13 kg
● Rozměry (Š x H x V) 105 x 19 x 26 cm
Uživatelská příručka | Stáhnout |